Nagelstudio Chantal

waar mooie nagels vanzelfsprekend zijn

Welkom bij Nagelstudio Chantal

Mijn Naam is Chantal Bruinink en ik ben een gediplomeerd nagelstyliste.

Sinds 2005 ben ik werkzaam in mijn eigen nagelstudio aan huis in Enschede.

In 2005 heb ik de opleiding "Allround nagelstyliste" gevolgd bij Tamara Baghoe.  Daarnaast heb ik nog verschillende workshops gevolgd zoals de workshops voor Kerstnagels, Designnagels en manicure gel op de teennagels.

Sinds kort werk ik met het nieuwe en innovatieve merk Vip Naildesign. Een hoogwaardig merk met zeer goede producten.

Mooie nagels en verzorgde handen zijn hét visitekaartje van elke vrouw. Toch is het vaak lastig om je natuurlijke nagels te laten groeien of op dezelfde lengte te krijgen/houden.Natuurlijke nagels breken snel af, scheuren in of ze zijn heel dun. Acrylnagels zijn dan ook dé uitkomst voor elke vrouw die hier ook last van heeft of die gewoon graag mooie nagels wil.

Er zijn verschillende manieren om je nagels mooier te laten maken. Je kunt je natuurlijke nagels laten verstevigen, dus gewoon een laagje acryl over je eigen nagel. Ook kun je je natuurlijke nagels laten verlengen en dit laten verstevigen met een laagje acryl. Kijk verder op de site voor de mogelijkheden en uitleg over de werkwijze.

Om goed op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de nagelbranche ben ik lid van het vakblad ProfNail. Ook bezoek ik 2 keer per jaar de vakbeurs in Utrecht.Zo zijn de producten in mijn salon altijd up to date en is er een ruime keus uit steentjes, stickers kleurtjes en andere nagelaccessoires. In mijn salon zet ik op een verantwoorde en deskundige manier acrylnagels. Hygiene is een prioriteit!!!

Mijn doel is dat elke klant met mooie, verzorgde nagels en een tevreden gevoel de salon verlaat. Bent u na het lezen van mijn website enthousiast geworden en wilt u graag een afspraak maken?? Neem gerust contact op.

Nagelstudio Chantal

Geraniumstraat 124

7531 ZZ Enschede

0651534846